SCHCT. Propostes programa 2016-2017

Benvolguts i benvolgudes,
Des de la Comissió de Col·loquis de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica hem començat a planificar el programa del proper curs 2016-2017, continuant amb el format de cicles temàtics curts. 
Com cada any, us demanem que ens feu arribar les vostres propostes per al programa de l’any vinent. A partir d’ara, obrim un període de gairebé tres mesos en què podeu enviar les vostres propostes. Podeu triar el format que més s'adigui al tema que voleu tractar: seminari, petit cicle de col·loquis, taula rodona...
Adjunt trobareu el formulari per fer-nos arribar la vostra proposta, que us demanem que ompliu amb deteniment. Les propostes seran seleccionades en funció de la descripció que allí s'hi faci. Com més explicada i detallada, millor. Penseu, també, que els col·loquis agrupen públic divers, provinent de diferents especialitats, amb interès comú per la història de la ciència. Per això és convenient que els temes siguin tractats de manera atractiva i divulgativa.
Us demanem que feu arribar el "formulari de proposta" omplert al Joaquim Berenguer (jberenguer90@gmail.com), membre de la Comissió, fins el proper 15 de maig.
Per a qualsevol consulta, podeu contactar de manera informal amb qualsevol dels membres de la Comissió de Col·loquis.

Salutacions cordials,


La Comissió de Col·loquis de la SCHCT