L'IHMC a la primavera educativa valenciana: 13-15 maig 2016

L’IHMC ofereix nombrosos recursos per a tots els nivells de formació dins de l’ensenyament de les ciències, tant de primària i secundària com universitari o de formació del professorat.
L'IHMC presentarà aquest recursos dins del congrés CTEM organitzat dins de la primavera educativa valenciana.
L’IHMC ofereix nombrosos recursos per a tots els nivells de formació dins de l’ensenyament de les ciències, tant de primària i secundària com universitari o de formació del professorat. Són habitualment emprats per part del professorat interessat en fer servir la història dins de l’ensenyament de les ciències. Són habitualment emprats per part del professorat interessat en fer servir la història dins de l’ensenyament de les ciències. Les exposicions disposen habitualment de guies educatives a l’abast del professorat que vol visitar-les amb els seus estudiants. L’IHMC ofereix la possibilitat de realitzar estades temporals a professors invitats i estudiants residents. També acull a professorat invitat que vol fer recerca educativa amb els fonts d’aquesta institució. Els professors de l’IHMC imparteixen cursos de formació d’història de la ciència dins dels màsters de formació del professorat. L’IHMC està obert a qualsevol altra forma de col·laboració amb professorat dels diversos nivells educatius dins de les línies assenyalades. Més informació: http://www.uv.es/idocie/docs/PRIMAVERA.pdf
L'IHMC presentarà aquest recursos aquest cap de setmana dins del congrès CTEM organitzat amb la primavera educativa valenciana.