CfP: XX Congrés de metges i biòlegs de llengua catalana

Data: 20 i 21 d’octubre de 2017

Lloc: Manresa, Teatre Kursaal (Passeig de Pere III, 35)

Per a més informació poden consultar la pàgina web del congrés  XX CMBLC


Al llarg de la història, els Congressos de Metges i Biòlegs de Llengua Catalana han tingut una gran rellevància en la recuperació de la llengua catalana com a eina vehicular en els diferents àmbits de la societat i, sobretot, en l’àmbit de la salut, perquè han estat útils per fixar, definir i compartir noves idees i nous conceptes. S’adrecen a professionals i estudiosos de totes les ciències de la vida i de la salut i d’altres disciplines que hi estan relacionades, de forma directa o indirecta, sigui quina sigui la seva titulació; tots hi tenen cabuda. L’àmbit dels congressos són els territoris de parla catalana: el Principat, Andorra, la Catalunya Nord, la Franja, el País Valencià, les Illes i l’Alguer.

Avui, la defensa de la llengua catalana continua essent necessària per a afrontar nous reptes com són les tecnologies de la informació i la comunicació, les històries clíniques i la informació compartida, els moviments de professionals o les noves realitats socials, entre d’altres. La vintena edició del Congrés servirà per a renovar-lo i donar-li un nou impuls, obrint-lo a altres disciplines professionals vinculades a la salut, amb el benentès que la salut requereix un abordatge integral i multidisciplinari.

Blocs temàtics i programa Programa

El Congrés constarà de quatre grans blocs temàtics:

BLOC 1: Orígens i finalitats socials dels models sanitaris dels territoris de parla catalana
BLOC 2: L’atenció primària que volem
BLOC 3: Medi ambient, globalització i salut
BLOC 4: Els congressos de metges i biòlegs de llengua catalana: més de cent anys (1913 – 2017)

INSCRIPCIONS
S’admetran inscripcions fins el dia 13 d’octubre Formulari d’inscripcions

Presentació de les comunicacions

Per a la presentació de les ponències el termini finalitza el dia 10 de juliol.
Per als resums de comunicacions i pòsters orals el termini acaba el mateix dia 10 de juliol i per ser acceptats almenys el primer signant haurà d’estar degudament inscrit. Més informació

Preu de la inscripció

200 € per a tots els congressistes, 100 € per als acompanyants i 30 € per als estudiants de grau i de formació sanitària especialitzada.

La inscripció dona dret als dinars de treball, esmorzars i berenars del congrés, actes i visites culturals, acreditacions de participació i d’assistència, i recepció de documentació impresa.