Congrés Internacional Traductio et Traditio Mediaevales: ciència, coneixement i ideologia

Propostes de comunicació

El Grup de Recerca d’Estudis Medievals Interdisciplinaris (GREMI) es complau d’anunciar-vos la celebració del Congrés Internacional Traductio et Traditio Mediaevales: ciència, coneixement i ideologia, que tindrà lloc a la ciutat de Morella (Castelló) els dies 14, 15 i 16 de març de 2019.

El comitè organitzador acceptarà comunicacions sobre qualsevol aspecte relacionat amb la traducció i la transmissió cultural durant l’Edat Mitjana.

Fins al 30 de setembre de 2018, les persones interessades poden enviar una proposta de participació al correu electrònic congresgremi@uji.es, en un document adjunt, preferentment en format Word o RTF, amb la informació següent:

Autor
Filiació acadèmica
Correu electrònic
Telèfon (opcional)
Títol de la comunicació
Breu resum (150-300 paraules)


Les propostes rebudes seran examinades i la decisió sobre la seua inclusió al programa serà notificada abans del 30 d’octubre. Posteriorment, es donaran instruccions més concretes sobre el mode de pagament, que es podrà fer per transferència bancària o targeta de crèdit. La inscripció per als comunicants serà de 100 euros, si el pagament es realitza abans del 15 de novembre de 2018; i de 130, a partir d’aquesta data.

Les comunicacions, que tindran una durada màxima de 20 minuts, estaran organitzades en sessions d’una hora aproximadament, més un temps afegit de 10 minuts, perquè oients i comunicants hi puguen debatre sobre els temes tractats. Les llengües del congrés seran el català, el castellà i l’anglès. Excepcionalment, s’admetran comunicacions en altres llengües romàniques, si així ho aconsella el contingut del treball.

Per a més informació: http://traductioettraditio.uji.es


NB: Tots els assistents tindran a la seua disposició, si ho desitgen, un autobús per a realitzar el dia 13 de març de 2019 el trajecte de Castelló a Morella; i el dia 16 de març per realitzar el trajecte de tornada a Castelló. L’hora i el lloc de trobada exactes seran confirmats amb suficient antelació, després de tancar el programa del congrés.