CfP: Workshops "Humanities in Transition" (Barcelona,23-26 October, 2018)

Des del comitè organitzador del Congrés “Humanitats en Transició”, us comuniquem que s’ha obert el termini per a la presentació de propostes de participació activa en els tallers:
 
- 2 de setembre del 2018: data límit per a la presentació de propostes de participació (els interessats rebran una resposta i instruccions durant el mes de setembre).
 
Trobareu l’oferta de tallers als arxius adjunts d’aquest correu.
 
Els tallers són concebuts com espais de lliure debat en els quals puguin sumar-se, de manera activa, aquelles persones que estiguin interessades. Els coordinadors dels tallers decidiran el format final que tindran, així com la forma de participació dels intervinents externs.
 
Aquells que estigueu interessats i ja estigueu inscrits al congrés, haureu d’enviar un correu electrònic a l’adreça hht@imf.csic.es, indicant el nom i el coordinador/a del taller. Aquells que encara no hagin formalitzat la inscripció, i vulguin participar, de manera activa, en algun dels tallers, hauran d’omplir el formulari que trobaran a https://humanitiesconference.imf.csic.es/ca/inscripcio i enviar un correu electrònic a l’adreça assenyalada anteriorment, indicant el nom i el coordinador/a del taller. 
 
Dates a retenir
 
- 5 d’agost del 2018: data límit per a el pagament reduït de la quota d’inscripció (80€; 40€ aturats i estudiants de grau, màster i doctorat);
 
- 1 d’octubre de 2018: data límit d’inscripció (120€; 60€ aturats i estudiants de grau, màster i doctorat).
 
Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu escriure a l’adreça electrònica hht@imf.csic.es