Oferta col·laboració de SECCB - IEC


La Secció de Ciències Biològiques (SECCB) de l’Institut d’Estudis Catalans cerca un col·laborador/a científic/a per a dur a terme estudis bibliogràfics, compilar informació científica i contribuir als treballs de redacció d’un informe que la SECCB vol elaborar sobre canvi climàtic i salut humana durant el proper curs acadèmic 2018-2019 i que serà coordinat pel president de la SECCB, Pere Puigdomènech, amb el suport específic dels membres de la Secció, Cèlia Marrasé i Jordi Camí.

Aquesta col·laboració s’estendrà des de l’1 d’octubre fins al 31 de desembre de 2018, tot i que és possible que es pugui allargar uns quants mesos més de l’any 2019.

Les persones candidates han d’haver completat el doctorat i, preferiblement, han d’estar desplegant la seva etapa postdoctoral en l’àmbit científic. Es valoraran positivament les candidatures de persones que estiguin desenvolupant la seva tasca científica en àmbits directament relacionats amb el canvi climàtic i la salut humana.

Per a l’execució dels treballs no cal la presència física del col·laborador/a en les dependències de l’IEC, però sí que ha de tenir disponibilitat per a reunir-se amb els coordinadors del projecte quan sigui necessari, així com disposar de mitjans electrònics propis per a la redacció dels informes corresponents i per a la comunicació amb els coordinadors.

Les persones interessades han d’enviar, per correu electrònic, un resum del seu curriculum vitae de fins a cinc pàgines, juntament amb un escrit de motivació d’un màxim d’una plana, a l’adreça electrònica seccb@iec.cat, abans del dia 15 de setembre de 2018.