Inauguració diumenge 16 de desembre a Sant Feliu de Guíxols


El proper diumenge 16 de desembre a les 11'h s'inaugura l'exposició "Els banys de mar" situada a la primera planta de l'antic Hospital. Serà un nou punt de partida per a totes les activitats de recerca i difusió a l'entorn de la salut que despleguem plegats, junt amb la Càtedra Dr. Martí Casals de medicina i salut en l'àmbit rural de la Universitat de Girona.

Així mateix podreu apreciar les primeres obres de remodelació que s'estan portant a terme  a l'edifici de l'antic Hospital, un cop aprovat el seu pla director i haver pogut incorporar una nova finca, en haver adquirit recentment aquest Ajuntament una edificació confrontant.

L'exposició "Els banys de mar" revaloritza la visió del nostre litoral amb un primer turisme vinculat als balnearis marítims i que combinava cultura i salut. Incorpora dos àmbits més:  "La ciutat saludable", que recorda com s'han anat solventat problemes d'higiene i salut generals a totes les poblacions, i "Cercant remei" on reivindica la tasca dels professionals mèdics en temps difícils.