Oferta Laboral - Comunicació i Cultura Científica a l'ICMAB!! Per a titulats en periodisme/comunicació audiovisual i interès en la comunicació científica

A l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC), un centre de recerca en materials avançats ubicat al campus de la UAB, ​​busquem una persona per incorporar-se a treballar a l'Oficina de Comunicació i Divulgació, en Comunicació i Cultura Científica.

Es tracta d'un contracte de 2 anys, gràcies a una subvenció del Fons de Garantia Juvenil. L'oferta es tramitarà a través del CSIC.
La titulació requerida és periodisme o comunicació audiovisual, i es valorarà també formació en comunicació científica (postgrau, curs, màster...). 

Les candidatures es poden presentar fins al dia 26 de setembre de 2019. Si coneixeu algú que pugui interessar-li, li podeu enviar aquests enllaços:
A l'oferta es descriuen els requisits i les condicions laborals.
Per qualsevol pregunta, també podeu dir-los que em contactin a Anna May Masnou

La persona escollida treballarà amb mi en comunicació i divulgació. La comunicació científica del centre és molt interdisciplinar (física, química, materials, nanotecnologia ...) i sempre estem oberts a noves idees i projectes.