Crida seminaris CEHIC

El CEHIC està preparant un nou programa de seminaris per aquest curs acadèmic 2019-20. Enguany,  els seminaris tindran dos formats ben diferenciats. 

En primer lloc, continuarem amb els "Work in Progress", un fòrum de discussió transversal on podeu presentar recerques en curs, noves idees per projectes, esborranys d'articles (que poden ser precirculats o no), qüestions historiogràfiques, etc. Està obert a membres i no membres del CEHIC interessats/des en història de la ciència. 

En segon lloc, busquem també propostes de "Seminaris Cehic", seminaris d'investigadors locals o estrangers consolidats que ens mostrin recerca puntera o noves idees historiogràfiques. Membres i no membres del Cehic poden proposar candidats també per aquesta modalitat que tindrà un pressupost limitat de despeses. 

Els seminaris tindran lloc un divendres al mes (de 13h a 14:30h) durant el curs acadèmic 2019-20. Us adjuntem el calendari amb les dates que tenim lliures.


La vostra proposta ha d'incloure un títol, un petit abstract, una imatge que il·lustri el seminari, així com la data o dates preferents. Les propostes de "work in progress" les haureu d'enviar a jaume.sastre@uab.cat i les de "Seminaris Cehic" a agusti.nieto@uab.cat. Restem a l'espera que ens feu arribar les vostres propostes abans del 15 de novembre