Projecte divulgació, segon número: Galileu



Benvolguts companys,
Fa uns mesos posarem en marxa un projecte que va començar amb el 150 centenari de Darwin l'any 2009, que consisteix a la publicació de còmics per xiquets sobre l'activitat de científics, amb la prioritat de no transmetre els tòpics habituals sinó situant-los en el seu context històric i basant el guió en les biografies dels historiadors de la ciència professionals especialistes en cada tema.

Donat que la possibilitat de financiació inicialment comentada amb el CSIC va ser abandonada degut a la situació econòmica actual, hem fet per portar-ho endavant amb un projecte editorial independent que cerca recolçament econòmic per la impressió de les obres i demés despeses.

El primer número de la col·lecció sobre Charles Darwin, que va eixir publicat al novembre de 2012, ha estat un èxit, i ara comencem amb la cerca de financiació pel segon número, que tracta sobre Galileu Galilei.

Per tots aquells que vullgueu un còmic i donar suport, trobareu informació sobre el projecte i sobre on es pot col·laborar a:



(Imatges del número anterior sobre Darwin, a
Salutacions i gràcies,


Tayra M.C. Lanuza Navarro
Institut d'Història de la Medicina i de la Ciència "López Piñero"
(Universitat de València-CSIC)
Palau de Cerveró
Plaça Cisneros, 4
46003 VALÈNCIA
Tel. 963926283