XXII Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General


La Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira han convocat el XXII Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General» en col·laboració amb Edicions Bromera. El guardó té la finalitat d’estimular la creació i la difusió d’obres que, amb un llenguatge entenedor, posen a l’abast del públic en general els avanços científics i tecnològics i també la divulgació de les diverses branques del coneixement.

Els originals es poden remetre en valencià, castellà, anglès o francès i el termini de presentació d’originals acaba el 16 de setembre de 2016. La dotació econòmica del premi és de 12.000 euros.

Pots consultar i descarregar les bases de la convocatòria en la pàgina web de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat, així com també compartir-les des de les xarxes socials:

Bases convocatòria: http://ir.uv.es/95nRAgy

* * * * * * * * * * * *

La Universitat de València y l’Ajuntament d’Alzira han convocado el XXII Premio Europeo de Divulgación Científica «Estudi General» en colaboración con Edicions Bromera. El galardón tiene la finalidad de estimular la creación y la difusión de obras que, con un lenguaje entendedor, ponen al alcance del público en general los avances científicos y tecnológicos y también la divulgación de las diversas ramas del conocimiento.

Los originales se pueden remitir en valenciano, castellano, inglés o francés y el plazo de presentación de originales acaba el 16 de septiembre de 2016. La dotación económica del premio es de 12.000 euros.

Puedes consultar y descargar las bases de la convocatoria en la página web de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat, así como también compartirlas des de las redes sociales.

Bases convocatoria: http://ir.uv.es/jbVsH1b