Convocatòria de 4 ajuts de la SCHCT per assistir als col·loquis BCN-València

La Comissió de Col·loquis de la SCHCT ofereix 4 ajuts per assistir a algun dels col·loquis de la SCHCT, destinades a estudiants de Màster en Història de la Ciència, dues per anar de BCN a València i dues per anar de València a BCN.
Podeu veure el programa de col·loquis complet en el següent link a Arban.
Les persones seleccionades rebran un ajut de 150 euros per reemborsar desplaçament i despeses, i una nit d’hotel per 1 persona (que gestionarà directament la SCHCT a Barcelona o València).
Els/les interessats/des cal que envieu un correu a la secretaria de la SCHCT (schct@iec.cat) amb la sol·licitud d'ajut que trobareu en adjunt emplenada.
La Comissió de Col·loquis atorgarà aquests ajuts valorant entre totes aquelles sol·licituds correctament emplenades que arribin des d'avui fins el dia 5 de novembre.

Les persones dipositàries de cadascun d'aquests ajuts es comprometen a escriure una crònica del col·loqui al qual hagin assistit (o bé una entrevista al conferenciant, si així ho prefereixen i poden organitzar-ho) que serà publicada al butlletí de la SCHCT, Ictineu i a la pàgina web de la SCHCT. L'escriptura d'aquesta crònica és condició per al cobrament de l'ajut.