Convocatòria de les subvencions de l'lnstitut de Cultura de Barcelona a projectes de recerca i innovació del pla "Barcelona Ciència 2019"

 Convocatòria de les subvencions de l'lnstitut de Cultura de Barcelona a projectes de recerca i innovació del pla "Barcelona Ciència 2019"



L’Ajuntament de Barcelona, a través del seu Institut de Cultura i amb la participació de “la Caixa”, es compromet amb la recerca de qualitat que abordi temes que preocupen la societat barcelonina, mitjançant la convocatòria de les subvencions a projectes de recerca i innovació del pla "Barcelona Ciència 2019".
Un dels objectius d’aquesta nova línia de subvencions és proporcionar evidències científiques per inspirar decisions polítiques futures a la ciutat entorn de dos grans àmbits:
1. L’envelliment i la qualitat de vida
2. La mobilitat i el respecte i la protecció del medi
Els destinataris són agrupacions d’un mínim de tres institucions, entitats del tercer sector o empreses, dues de les quals han de ser entitats dedicades a la recerca, i almenys una ha de tenir la seu al municipi de Barcelona.
El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 de juliol al 9 d’agost. Tota la informació i els models que heu de presentar els trobareu en aquesta mateixa pàgina.
Es pot concórrer a la convocatòria per via telemàtica a través del tràmit telemàtic que estarà disponible a partir del 3 de juliol.