Col·loquis SCHCT 20/21, nou termini 30 juny


Des de la Comissió de Col·loquis de la SCHCT hem decidit ampliar el termini d´enviament de noves propostes fins al 30 de juny de 2020.


Podeu trobar adjunt el formulari que cal emplenar i enviar a Ignacio Suay. També recordeu que els col·loquis que es proposen entre setembre i Nadal de 2020 només podran organitzar-se en format virtual.

Els col·loquis de la SCHCT són una manera de seguir-nos trobant i discutint sobre les nostres recerques malgrat el confinament. Però, el format online també permet noves possibilitats com ara convidar scholars de l'altra punta de món i trobar nous públics que poden suposar una novetat i reptes per explorar en els nostres col·loquis. Per la nostra banda, l'únic requisit que vos demanem és que les activitats queden enregistrades perquè altres públics puguen gaudir-les posteriorment, però teniu tota la llibertat per a triar i emprar el programa de videoconferències que vos semble més adient (Google Meet, Zoom, Blackboard collaborate, Microsoft Teams, etc.). Com de costum, la Comissió vos ajudarà amb la difusió de les activitats i amb possibles dubtes organitzatius, tot i que les persones que proposen les activitats s´encarregaran de gestionar i moderar el col·loqui, així com de compartir la gravació corresponent.

Per altra banda, recordem que la SCHCT retribueix les activitats proposades (150 euros bruts per ponència i 200 euros bruts per taula rodona).

Salutacions ben cordials, la Comissió de Col·loquis de la SCHCT.